Artake Taş Beach'ta unutulmaz düğün

Artake Taş Beach

Bandırma'nın güzel kızlarından Sibel Pala, Kayserili Gemici Ahmet Yıldız ile hayatını birleştirdi.

Her şey rüya gibi başladı, rüya gibi tamamlandı. Kayserili Uzak yol denizcisi Ahmet Yıldız, gönlünü kaptırdığı Bandırma’lı tekstil mühendisi Sibel pala ile hayatını birleştirdi.

Maceralı bir tanışma ardından yaşamlarını birleştirme kararı alan gençler Kayserili Kasım-Dudu Yıldız çifti ile Bandırmalı Güler ve Hüseyin Pala çiftinin evlilik onayı vermesi ardından başlayan tatlı heyecan akşam Erdek Artake Taş restaurant Beach’ta gerçekleşen sıra dışı düğünle noktalandı.

Denizci damat, sevdiği kızla evlenebilmek adına bir gemi güvertesi bulamasa da, Artake Taş Beact’ta kurulan benzeri platform, Gemi güvertesini aratmadı.

Son derece ince düşünülmüş nikâh masasında Sibel ile Ahmet’in yaşamlarını birleştiren nikâhın şahitlikleri yakın arkadaşları Ela Budak ile Ertan Şahin yaptı.

Gecenin görsel hizmetlerini Güney Marmara’nın rakipsiz kuruluşu Pro Foto gerçekleştirirken, gecenin ses, ışık ve müziğini yine bölgenin en klas topluluğu Evrensel müzik yaptı.

Gecenin ilerleyen saatlerine dek süren görkemli düğün sonrası Sibel ile Ahmet bilinmeyen bir adreste balayı geçirmek üzere aileleri ile vedalaşarak Artake Taş Beact’tan ayrıldılar.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli